GY.I.K.

Hogyan néz ki az egyéni konzultációs alkalom?

Az egyéni konzultációs alkalmak során olyan témákkal foglalkozunk, melyek aktuálisan foglalkoztatják Önt. Ezek lehetnek megoldandó kérdések, döntések vagy kihívást jelentő helyzetek. Az egyéni konzultációk során alkalmazott módszerek pozitív pszichológiai, valamint megoldásfókuszú brief coaching irányelveken alapulnak, és semmi esetben sem terápiás jellegűek. Amennyiben Önnek terápiás vagy pszichiátriai kezelés alatt áll, kérem mindenképpen, előre jelezze annak formáját és státuszát, hiszen ez befolyásolhatja, hogy megkezdhetjük-e együttműködésünket. Az általam nyújtott szolgáltatás nem terjed ki mentális betegségek kezelésére. Amennyiben az egyéni konzultációk során kiderül, hogy Önnek terápiás és/vagy pszichiátriai kezelés javasolt inkább, úgy a velem való együttműködésünket lezárjuk, és támogatom megfelelő szakember kiválasztásában, aki segíthet Önnek mentális problémái szakszerű kezelésében.

Van-e online konzultációs lehetőség?

Online konzultációs lehetőség mind „hagyományos”, mind kültéri konzultáció esetében lehetséges, előzetes egyeztetés alapján. Ezekben az esetekben megbeszéljük, hogy telefonon vagy valamely videohívásra alkalmas szoftver igénybevételével tartsuk a kapcsolatot.

Hol lehet az egyéni konzultáció helyszíne?

Az egyéni konzultáció helyszíne lehet a „hagyományos”, beltéri konzultáció – ebben az esetben előre egyeztetett, nyugodt körülményeket biztosító helyszínen folytatjuk le az ülést. Lehet azonban olyan téma, melyhez inkább külső, természeti helyszín (pl. könnyen teljesíthető, biztonságos túraútvonal) illeszkedik jobban – ebben az esetben szintén előzetes egyeztetés szükséges, valamint a várható téma ismerete, hogy a legmegfelelőbb útvonalat választhassuk ki. Jelenleg ezek a természeti helyszínek Budapesten és környékén, valamint Egerben és környékén elérhetők.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetésre a weboldalon keresztül, az online fizetőkapu használatával van lehetőség. Miután kiválasztotta, mely szolgáltatástípust szeretné igénybe venni, a rendszer automatikusan átirányítja a fizetési felületre, valamint automatikusan kiállítja az Ön által megadott számlázási adatok szerinti számlát. Amennyiben az online fizetőkapu nem működik, átutalással tud fizetni. A fizetés egyedi megrendelések kivételével előre történik. Egyedi megrendelés esetén lehetőség van átutalásra és teljesítést követő fizetésre. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Hogyan kérhetek egyedi ajánlatot?

Egyedi ajánlatra vonatkozó igényeit e-mailben küldheti el nekem, melyben megjelöli az igénybe venni kívánt szolgáltatásokat, a tervezett helyszínt, időpontot, időtartamot és a résztvevők létszámát.

Hogyan vehetek részt a COSPPI Wellbeing Programban?

A COSPPI Wellbeing Programba a weboldalon található Wellbeing Program menüpont regisztrációs felületén, valamint a weboldalon megadott e-mailes elérhetőségén keresztül jelentkezhet.

Szervezeteknek

Amennyiben bármely szolgáltatás vagy kutatás felkeltette érdeklődését, és szívesen látná azokat munkahelyi szervezetében, együttműködési szándékát e-mailben jelezze.