Wellbeing program

Az egyén jólléte számos szempontból megközelíthető – én ezek közül elsősorban a szubjektív jólléttel és a munkahelyi jólléttel foglalkozom. A munkahelyi egészségfejlesztés egyik fontos része a munkavállalók mentális egészségének fejlesztése, melyhez egy megfelelően felépített, szervezetre és/vagy egyénre szabott jóllét program megfelelő hátteret nyújthat, pozitív hatásai pedig az élet számos területén érzékelhetők és hosszú távon fenntarthatók.

A COSPPI Wellbeing Programot tudományosan megalapozott módszertanokat ötvözve, kifejezetten munkahelyi kihívásokra fejlesztem PhD kutatásom során. A 2021-ben induló program célja, hogy az egyéni karaktererősségeket és a megküzdési stratégiákat megfelelően alkalmazva, hatékonyan léphessen fel az egyén a munkahelyi és magánéleti kihívásokkal szemben, valamint, hogy szubjektív jóllét érzete növekedjen. A 12 hetes online program során a résztvevők egyénre szabott gyakorlatokat kapnak, melyek igazodnak a megélt kihívásaikhoz, és saját erősségeiket helyezik előtérbe. Az egyéni igények és a változások felméréséhez a program megkezdése előtt, félidőnél, valamint a program végén minden résztvevő kap egy kérdőívcsomagot, valamint a hetek lezárásaként rövid visszajelző kérdőívet. A program végén minden résztvevő egyéni visszajelzést kap a fejlődéséről. Amennyiben szervezeti szinten kíván bekapcsolódni a programba, úgy az egyéni riportokon túl vezetői összefoglalót is mellékelek.

Amennyiben szeretne csatlakozni a 2021-ben ingyenesen elérhető COSPPI Wellbeing Programhoz, kérem írjon e-mailt a blanka.blgh@gmail.com címre. A regisztráció indikatív jellegű, a program kezdetét megelőzően további tájékoztatást küldök az Ön által megadott e-mail címre, hogy eldönthesse, valóban szeretne-e részt venni.